Onze praktijk

Tandartspraktijk De Tienden is een moderne praktijk gelegen in de gemeente Zwijndrecht aan de rand van de wijk De Volgerlanden. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan services.

Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden                   

Maandag 08.00- 20.30 uur
Dinsdag 08.00- 17.00 uur
Woensdag 08.00- 17.00 uur
Donderdag 08.00- 17.00 uur
Vrijdag 08.00- 17.00 uur

*De praktijk is wisselend de maandagavond of de woensdagavond geopend.

In onze praktijk gelden onderstaande huisregels:

Afspraken

Mocht u uw afspraak willen wijzigen of annuleren, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken. Anders zijn wij helaas genoodzaakt  de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Persoonsgegevens

Mochten er wijzigingen zijn in uw persoonsgegevens, dan vernemen wij die graag van u. Deze wijzigingen kunnen telefonisch, via e-mail of voor uw bezoek aan de tandarts doorgeven worden.

Gezondheid

Bij inschrijving in onze praktijk, ontvangt u een vragenlijst over uw gezondheid en uw medicijngebruik. Wij verzoeken u vriendelijk deze vragenlijst naar waarheid in te vullen. Indien er veranderingen zijn opgetreden in uw gezondheid of in uw medicijngebruik, dan is het uiteraard van belang dit te melden tijdens uw eerstvolgende bezoek.

Betaling

Wij maken gebruik van de dienstverlening van Infomedics. Heeft u geen tandartsverzekering? Dan vragen wij u na de behandeling de rekening aan de balie contant of per pin te voldoen.